Zeeland tuinmaterialen

Wilt u een nieuwe schutting, tuinhuis of terras bouwen? Dan bent u bij Houthandel Katsman aan het goede adres. Bij ons vindt u het grootste aanbod aan tuinmaterialen in Zeeland, waaronder Douglas, geïmpregneerd grenen, hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren, buitenverblijven, betonpalen en -platen. Ook vindt u bij ons zelf geproduceerde tuinschermen en poorten. Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk en wij leveren uitstekende kwaliteit tuinmaterialen in Zeeland, bijvoorbeeld op Walcheren of Zuid-Beveland. Eenvoudig winkelen doet u bij Houthandel Katsman in Zeeland.

 

Tuinmaterialen Zeeland

Bij Houthandel Katsman kunt u zich laten helpen en adviseren door onze medewerkers voor de juiste keuze van uw tuinmaterialen. Wij hebben voor iedereen die bouwt of klust uiteraard de bijpassende tuinmaterialen in ons uitgebreide assortiment. Wij zien uitdagingen in plaats van problemen. U kunt bij ons terecht als zowel particulier als zakelijke klant en voor beiden hebben wij ruime keuze aan verschillende tuinmaterialen in Zeeland aan. Als hovenier kunt u daarom ook prima bij ons terecht. Van overkappingen bouwen tot schuttingen maken tot vlonders aanleggen; bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor uw tuinmateriaal in Zeeland. Als zakelijke klant kunt u dus ook bij ons terecht wanneer u werkzaam bent in de groene sector. Indien u nog geen klant bij ons bent, kunt u contact opnemen met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046. Vraag hem naar de zakelijke voorwaarden en hij zal u alles hierover uitleggen.

 

Schilder

Tuinmateriaal in Zeeland bestellen of ophalen

Houthandel Katsman levert altijd maatwerk. Wij zijn bijna altijd bereikbaar om met onze klanten mee te denken. Wij vinden het ontzettend belangrijk om net dat beetje extra service te bieden. U kunt ons assortiment met tuinmaterialen in Zeeland komen bezichtigen en afhalen op onze locatie in Goes, maar u kunt uw bestelling ook via onze website doen en het laten thuisbezorgen (o.a. op Walcheren en Zuid-Beveland). In dat laatste geval hoeft u zelf geen vervoer te regelen. Wij bezorgen namelijk tuinmaterialen door heel Zeeland en kunnen vaak ook nog eens direct leveren. Heeft u een bestelling geplaatst? Dan neemt één van onze medewerkers contact met u op om de bestelling op het gewenste moment te bezorgen.

Voor meer advies en inspiratie of informatie over de mogelijkheden, komt u gerust langs bij onze houthandel in Zeeland tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.