Hout Zeeland

Wanneer u hout nodig heeft voor uw terras, tuinhuis of schutting, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Houthandel Katsman bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn het eerste tuinhoutbedrijf dat hout in Zeeland aanbood. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé houthandel van Zeeland met het grootste aanbod voor tuin en terras. In ons assortiment hebben we o.a. Douglas, geïmpregneerd grenen, hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren, buitenverblijven, betonpalen en -platen. Daarnaast produceren we zelf poorten en tuinschermen. Voor het leveren van hout in Zeeland kunt u bij Houthandel Katsman terecht. Wij leveren uitstekende kwaliteit tuinhout, onder andere op Walcheren en Zuid-Beveland, voor een aantrekkelijke prijs!

Diverse soorten hout bij Houthandel Katsman

Houthandel Katsman adviseert en helpt u graag bij de juiste keuze in allerlei verschillende soorten hout. Voor elke tuinklus hebben wij wel een bijpassend soort hout in ons uitgebreide assortiment. Wij zien uitdagingen in plaats van problemen. Bent u werkzaam in de groene sector? Dan bent u bij ons aan het goede adres voor al uw tuinhout, voor het maken van schuttingen, het aanleggen van vlonders tot het bestellen van overkappingen. Daarnaast helpen wij ook bouw- en klusbedrijven aan het juiste materiaal. Als zakelijke klant kunt u dan ook bij ons terecht wanneer u hovenier bent of een bouw- of klusbedrijf heeft.  Bent u werkzaam in de groene sector of in de bouw, maar zakelijk nog geen klant bij ons? Neem dan contact op met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046 en vraag naar onze zakelijke voorwaarden.

 

Houten tuinhuis met overkapping en glazen deuren

Levering van hout in Zeeland

Houthandel Katsman levert ten aller tijden maatwerk en is altijd bereikbaar om mee te denken in oplossingen voor haar klanten. Nét dat beetje meer service, altijd bereid tot maatwerk is dan ook het motto van Houthandel Katsman. Ruim 30 jaar geleden begonnen Chiel Katsman en zijn vrouw een bedrijf aan de Westhavendijk in Goes. Inmiddels is het assortiment ontzettend uitgebreid en hebben we een steeds grotere vaste klantenkring. We hebben een grote houtvoorraad en kunnen in veel gevallen direct door heel Zeeland tuinhout leveren, o.a. op Walcheren en Zuid-Beveland.

Woont u bijvoorbeeld in Middelburg? Geen probleem, wij bezorgen uw bestelling gewoon bij u thuis. Wanneer u de bestelling geplaatst heeft, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een aflever moment in te plannen. Wij nemen het regelen van vervoer voor u uit handen en u hoeft hier niets voor te regelen.

Voor meer advies en inspiratie of informatie over de mogelijkheden, komt u gerust langs bij onze houthandel in Zeeland tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.