Douglas hout

Douglas hout is duurzaam, sterk en betaalbaar en heeft een prachtige uitstraling. Op basis van deze eigenschappen onderscheidt dit soort hout zich van andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld hardhout en is deze houtsoort erg bekend en geliefd. Douglas hout is bijzonder geschikt voor veranda’s, schuttingen, palen en tuinmeubelen. Douglas hout kan het beste behandeld worden met beits, wat het hout beschermt en de levensduur verlengt tot wel 10-15 jaar. Het kernhout van Douglas hout heeft een lichte geelrode (oranje) kleur. Lucht en licht zorgen ervoor dat de kleur uiteindelijk verandert naar oranjebruin. De kleur van Douglas hout geeft dan ook een warme uitstraling.

Douglas hout Zeeland

Bent u op zoek naar Douglas hout in Zeeland voor uw schutting, tuinhuis of terras? Kom dan langs bij Houthandel Katsman. Inmiddels bestaat onze houthandel ruim 30 jaar en vindt u bij ons het grootste aanbod aan tuin en terras. Naast Douglas hout bieden wij ook geïmpregneerd grenen, hardhout, rondhout, blokhutten, kapschuren, buitenverblijven, betonpalen en -platen en zelf geproduceerde tuinschermen en poorten aan. Wij leveren Douglas hout van hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs en zijn dé leverancier voor Douglas hout in Zeeland.

Houten overkapping

Uw leverancier voor Douglas hout in Zeeland

Weet u nog niet precies welk soort tuinhout u het beste kunt kiezen? Houthandel Katsman helpt en adviseert u graag bij de juiste keuze in tuinhout. Wij hebben voor elke klus wel een bijpassend houtsoort in ons assortiment. Houthandel Katsman heeft voor zowel particuliere als zakelijke klanten een breed aanbod aan tuinhout in Zeeland beschikbaar. Werkt u in de groene sector? Dan kunt u bij ons terecht als zakelijke klant. Wanneer u nog geen klant bij ons bent, kunt u contact opnemen met Richard Katsman via telefoonnummer 06-44269046. Hij zal u de zakelijke voorwaarden uitleggen.

Onze service

Houthandel Katsman levert nét dat beetje extra service en dat onderscheidt ons van onze concurrenten in onder andere Walcheren en Zuid-Beveland. Wij leveren altijd maatwerk en zijn altijd bereikbaar om met onze klanten mee te denken in oplossingen. U kunt langskomen op onze locatie in Goes om ons assortiment te komen bekijken, maar u kunt uw bestelling ook via onze website doen en het door ons laten thuisbezorgen. Houthandel Katsman bezorgt door heel Zeeland en in veel gevallen zijn onze materialen direct uit voorraad leverbaar. Wij bezorgen onder andere in Walcheren en Zuid-Beveland.

Woont u bijvoorbeeld in Middelburg? Geen probleem, wij bezorgen uw bestelling gewoon bij u thuis. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, neemt één van onze medewerkers contact met u op om een aflever moment in te plannen. U hoeft in dat geval niets te regelen qua vervoer; dit nemen wij voor u uit handen.

Wilt u meer advies, inspiratie of heeft u andere vragen? Kom dan langs bij onze houthandel in Zeeland tijdens openingsuren, stuur een mail naar info@houthandelkatsman.nl, bel naar 0113 21 19 42 óf maak online een afspraak.